go2UBL introduceert koppeling met SnelStart boekhoudplatform

go2UBL is de eerste softwareleverancier die koppelt aan de nieuwe API van het online boekhoudplatform SnelStart. go2UBL is een cloudoplossing waarmee PDF-documenten kunnen worden geconverteerd naar een UBL-bestandsformaat voor e-administratie. De koppeling tussen SnelStart en go2UBL is eind juni live gezet voor alle gezamenlijke klanten.

SnelStartFrits Ploeg, directeur van SnelStart: “De boekhouding is de belangrijke spil in elk bedrijf. Veel ondernemers in het MKB hebben echter ook branchespecifieke software draaien om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Als SnelStart willen wij de verbindende schakel zijn tussen de verschillende bedrijfsprocessen. Met ons nieuwe boekhoudplatform zetten wij een belangrijke stap in deze toekomst.”

Koppeling met go2UBL nog makkelijker

Dankzij de koppeling met go2UBL verschijnen geconverteerde inkoopfacturen direct in het dagboek inkoop van een online administratie in SnelStart. Medewerkers hoeven hierdoor niet langer de PDF- en UBL-documenten in te lezen vanaf een vaste locatie op hun PC. Dit versnelt niet alleen het proces, maar geeft ook direct inzicht en maakt het proces minder foutgevoelig.

Om softwarepartners kennis te laten maken met het nieuwe platform organiseerde SnelStart een hackathon tijdens hun halfjaarlijkse partnerdag. Tijdens de hackathon zijn de 81 aanwezige softwareleveranciers gestart met het creëren van koppelingen met het nieuwe platform. De koppeling van go2UBL werd als eerste gepresenteerd. Jakob Jan Brouwer, partnermanager van SnelStart: “Voor softwarepartijen is het eenvoudig om aan te sluiten met behulp van nieuwe technologie. Een aantal bestaande en nieuwe partners is inmiddels in een vergevorderd stadium.”

Gebruikers van SnelStart kunnen de koppeling activeren via https://web.snelstart.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.