Evernote stopt ondersteuning BlackBerry en Windows Phone apps

Evernote heeft zijn BlackBerry en Windows Phone apps verwijderd uit respectievelijk BlackBerry App World en de Windows Store. Het bedrijf zegt zich te willen richten op de iOS-, Android-, Windows-, Mac- en webversie van Evernote.

EvernoteHet besluit is slechts enkele dagen van te voren bekend gemaakt gebruikers. Evernote informeerde gebruikers op 26 juni, waarna het bedrijf op 29 juni de apps uit de appwinkels heeft verwijderd. BlackBerry- en Windows Phone-gebruikers die de Evernote app al hebben geïnstalleerd kunnen deze overigens blijven gebruiken. Wel is het mogelijk dat deze app in de nabije toekomst zonder verdere aankondiging niet langer zal functioneren.

De notities van BlackBerry- en Windows Phone-gebruikers blijven bewaard. Deze worden automatisch gesynchroniseerd met de cloud en zijn dus opgeslagen op servers van Evernote. De notities zijn hierdoor beschikbaar via andere apps van Evernote of Evernote Web.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.