Intelligente e-mailapp Astro integreert met Slack en Alexa

De intelligente e-mailapp Astro is vernieuwd. De app kan voortaan worden geïntegreerd met zakelijke chatapp Slack en de intelligente persoonlijke assistent Alexa van Amazon.

Veel zakelijke gebruikers krijgen dagelijks een forse hoeveelheid e-mailberichten binnen. Het wegwerken van deze e-mail is tijdrovend. Daarnaast lopen gebruikers het risico net dat ene belangrijke mailtje te missen. Astro biedt uitkomst. Deze app helpt prioriteiten aan te brengen aan binnenkomende mail en kan daarnaast voor gebruikers de inbox opschonen. De app is in mei gelanceerd.

Integratie met Slack

In een blogpost kondigt Astro nu integraties met Slack en Alexa aan. Wie kiest voor een integratie met Slack kan vanuit Astro voortaan niet alleen de eigen mailbox, maar ook Slack doorzoeken op bepaalde content. Wie vervolgens op een Slack bericht klikt, wordt rechtstreeks naar dit gesprek in Slack geleid.

Daarnaast is Astrobot, de AI achter Astro, geïntegreerd in Slack. Astro kan gebruikers hierdoor in Slack waarschuwen voor belangrijke e-mails die hun directe aandacht vereisen. Deze e-mails kunnen zonder Slack te verlaten worden beantwoord.

De integratie van Astro met Slack (bron: Astro)

De integratie van Astro met Slack (bron: Astro)

E-mails laten voorlezen

Daarnaast integreert Astro voortaan met Alexa, de intelligente persoonlijke assistent van Amazon die de basis vormt voor de Amazon Echo. Deze integratie stelt gebruikers in staat via Amazon Echo hun inbox op te schonen en Alexa binnenkomende e-mails te laten voorlezen. Daarnaast kunnen gebruikers via hun stem e-mails beantwoorden en hun inbox bijwerken.

Gebruikers kunnen ervoor kiezen Astro af te schermen met een pincode, die eerst aan Alexa zal moeten worden opgegeven voordat e-mails toegankelijk zijn. Deze beveiligingsmaatregel moet voorkomen onbevoegden die toegang weten te verkrijgen tot de Amazon Echo van een gebruikers hierdoor ook toegang hebben tot het e-mailaccount van de gebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.