Microsoft lanceert mobiele app voor Microsoft Planner

Microsoft lanceert een mobiele app voor Microsoft Planner. Gebruikers van deze dienst kunnen per direct via de app hun plannen onderweg bekijken en updaten.

Microsoft Planner is een dienst waarmee professionals teamwerk kunnen organiseren en coördineren. Teams kunnen in de dienst nieuwe plannen maken, taken toewijzen, bestanden delen, chatten over projecten en updates krijgen over de voortgang van een project. Ieder plan is voorzien van een eigen dashboard.

Functionaliteiten

De functionaliteiten van de app zijn in eerste instantie beperkt tot het bekijken en updaten van plannen. Microsoft meldt in een blogpost in de komende maanden meer functies toe te voegen, waaronder de mogelijkheid push notificaties in te stellen, nieuwe plannen te creëren en een integratie met Intune.

Microsoft Planner is beschikbaar voor klanten met een Office 365 Enterprise E1–E5, Business Essentials, Business Premium of Education abonnement. De app voor Microsoft Planner is beschikbaar voor zowel het Android als iOS platform en is gratis te downloaden.

De mobiele app voor Microsoft Planner (bron: Microsoft)

De mobiele app voor Microsoft Planner (bron: Microsoft)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.