Update voor zero-code platform TerraGo Magic

iPhone (bron: Pixabay / StockSnap)

Het zero-code platform TerraGo Magic is vernieuwd. Gebruikers van de meest actuele versie hebben meer flexibiliteit en inzicht bij het bouwen van apps.

TerraGo Magic is een platform van TerraGo waarmee eindgebruikers zelfstandig een app kunnen bouwen, zonder hiervoor een ontwikkelaar te hoeven inschakelen of over uitgebreide programmeerkennis te hoeven beschikken. Met behulp van het platform kunnen cloud-enabled iOS-, Android- en webapps worden gebouwd.

Features toevoegen

Het platform is relatief eenvoudig in gebruik. Zo kunnen gebruikers simpelweg de features selecteren die zij willen integreren in hun app en deze toevoegen zonder hiervoor te hoeven programmeren. Denk hierbij aan features voor dataverzameling, slimme formulieren, GPS en GIS, taakbeheer en integraties met bedrijfsapplicaties. Een overzicht van de beschikbare features is hier te vinden. Daarnaast kunnen zij een logo uploaden en de interface aanpassen aan de huisstijl van hun organisatie.

De update voor TerraGo Magic geeft gebruikers meer flexibiliteit en inzicht. Zo kunnen gebruikers eenvoudiger features in- of juist uitschakelen om apps naar wens aan te passen. Daarnaast kunnen gebruikers tijdens het ontwikkelen direct vanuit TerraGo Magic een preview bekijken van de app waar zij aan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.