SQS en Blue Prism bundelen krachten rond Robotic Process Automation

SQS, leverancier van softwaretests en kwaliteitsbewakingsdiensten, gaat een samenwerkingsverband aan met Blue Prism. Dit Britse bedrijf is gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en heeft naar eigen zeggen ‘s werelds eerste “besturingssysteem voor de digital workforce” ontwikkeld.

SQSDe adviesdiensten van SQS leggen de focus op kwaliteitsbewaking, terwijl het RPA-softwareplatform van Blue Prism organisaties de mogelijkheid biedt processen te automatiseren die anders handmatig zouden worden uitgevoerd of door aanpassing van bestaande IT-systemen. Het hogere automatiseringsniveau dat hierdoor gerealiseerd kan worden helpt organisaties te profiteren van transformationele efficiencyvoordelen, meer kennis over hun processen te ontwikkelen en betere klantenservice te leveren. De adviesdiensten van SQS en het RPA-softwareplatform van Blue Prism worden door de samenwerking gecombineerd.

Bedrijfsprocessen automatiseren met softwarerobots

“We hebben het hier niet over hardware/mechanische robots, maar over ‘softwarerobots’ die routineuze, handmatige bedrijfsprocessen gaan automatiseren. Aangezien SQS een kwaliteitsgerichte organisatie is en veel ervaring heeft met domein- en automatiseringsdiensten, biedt dit samenwerkingsverband ons de mogelijkheid tot re-engineering van bedrijfsprocessen, waarbij de complexiteit wordt verminderd en doelgerichte processen mogelijk zijn. Veel van onze klanten hebben al voor Blue Prism gekozen als hun favoriete RPA-leverancier, en daarom is dit voor ons een vanzelfsprekende stap”, vertelt Ralph Gillessen, directeur bedrijfsvoering van de SQS-groep.

“SQS is voor ons een ideale partner voor het ondersteunen van en binnenkomen in bedrijfssectoren waar hoge niveaus van auditing, beveiliging en naleving vereist zijn”, aldus Michael Laurenson, algemeen directeur Allianties en Kanalen bij Blue Prism. “Zij begrijpen hoe ons RPA-platform gepland, geïmplementeerd en geschaald moet worden en bieden organisaties tevens een roadmap voor hun digitale transformaties. Zij automatiseren processen en zorgen ervoor dat bedrijfsdoelen en IT-middelen op elkaar zijn afgestemd.”

One Response to SQS en Blue Prism bundelen krachten rond Robotic Process Automation

Mentions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.