Intelligente e-mailapp Astro nu ook voor Android beschikbaar

Veel zakelijke gebruikers krijgen iedere dag een grote hoeveelheid e-mails binnen. Niet alleen is het wegwerken van deze e-mail tijdrovend, ook ontstaat hierdoor de kans dat een belangrijke e-mailbericht onverhoopt wordt gemist en onbeantwoord blijft. Astro moet uitkomst bieden door belangrijke e-mails te prioriteren en suggesties te doen om de mailbox zoveel mogelijk op te schonen. De app is nu ook voor Android beschikbaar.

Astro is een app die kunstmatige intelligentie (AI) inzet om gebruikers zo snel mogelijk te wijzen op de meest belangrijke e-mailberichten. Zo herkent de app met welke personen een gebruiker recent veel heeft gechat of gemaild, en geeft op basis hiervan prioriteiten aan e-mails van bepaalde contactpersonen. Wie onverhoopt toch een belangrijk mailtje niet beantwoord, krijgt hiervoor automatisch van Astro een reminder.

Inbox opschonen

De app helpt daarnaast de inbox zoveel mogelijk op te schonen. Zo kan de AI in de app detecteren dat een gebruiker een bepaalde nieuwsbrief al langer niet meer opent. In dit geval kan Astro voorstellen het abonnement op deze nieuwsbrief op te zeggen, iets wat de gebruiker uiteraard moet bevestigen voordat de nieuwsbrief daadwerkelijk wordt opgezegd. Daarnaast is het mogelijk Astro om ondersteuning te vragen. Zo is het mogelijk via Astro reminders in te stellen of meer informatie op te vragen over een contactpersoon.

Astro is begin maart gelanceerd voor iOS en macOS, en is nu dus ook voor Android verkrijgbaar. De intelligente e-mailapp is gratis beschikbaar.

 

Astro op het Android platform (bron: Astro)

Astro op het Android platform (klik op de afbeelding om deze te vergroten / bron: Astro)

2 Responses to Intelligente e-mailapp Astro nu ook voor Android beschikbaar

Mentions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.