Docker helpt bedrijven legacy apps naar containers te migreren

Docker lanceert het Modernize Traditional Applications programma. Met dit programma helpt het bedrijf legacy applicaties in vijf dagen tijd te migreren naar een container. Het programma is geschikt voor het migreren van zowel .NET Windows als Java Linux applicaties.

DockerMet het nieuwe programma wil Docker bedrijven de mogelijkheid bieden de voordelen te ervaren van het verplaatsen van oudere applicaties naar containers, zonder dat zij hiervoor forse werkzaamheden hoeven te verrichten. Het Modernize Traditional Applications programma is door Docker in samenwerking met Avanade, Cisco, Hewlett Packard Enterprise en Microsoft opgezet.

Vast tarief

Het programma bestaat uit consultancydiensten, Docker Enterprise Edition en hybride cloud infrastructuur van partners van Docker. Klanten betalen een vast tarief voor het gebruik van de dienst. Voor dit bedrag wordt de legacy app gemigreerd naar een Docker container, zonder dat het bedrijf zelf de broncode hoeft aan te passen of de applicatie opnieuw hoeft te ontwerpen. Daarnaast leidt Docker werknemers van klanten op, zodat zij in het vervolg zelf dergelijke migraties kunnen uitvoeren zonder hiervoor een externe partij te hoeven inschakelen.

Meer informatie is beschikbaar in de blogpost die Docker over het Modernize Traditional Applications programma heeft gepubliceerd.

3 Responses to Docker helpt bedrijven legacy apps naar containers te migreren

Mentions

  • IBM en Docker helpen legacy applicaties in de public cloud te plaatsen – Belgiumcloud
  • IBM en Docker helpen organisaties legacy applicaties naar de public cloud te migreren – CloudWorks
  • IBM neemt deel aan MTA programma van Docker | AppWorks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.