Red Hat biedt bedrijven inzicht in kosten van appontwikkeling

Software ontwikkeling (bron: Pixabay)

Red Hat lanceert de Mobile App Assessment Tool. Deze tool geeft bedrijven een schatting van de tijd die ontwikkelaars nodig zullen hebben om een bepaalde app te ontwikkelen. Dit maakt het mogelijk de kosten die appontwikkeling met zich mee brengt in kaart te brengen.

De Mobile App Assessment Tool legt gebruikers een tiental vragen voor. Aan de hand van deze vragen genereert de tool een rapport waarin wordt een schatting wordt gemaakt van de tijd die ontwikkelaars nodig hebben voor ront-end development, back-end development en verschillende uitrolmogelijkheden. Daarnaast worden in het rapport aanbevelingen gedaan.

Kosten verschillen per organisatie

Met de tool wil Red Hat bedrijven meer inzicht geven in de complexiteit en kosten van appontwikkeling. De kosten zijn echter afhankelijk van een flink aantal factoren en verschillen hierdoor per organisatie. Red Hat kiest er daarom voor niet zo zeer een geldbedrag te noemen, maar een schatting van het aantal uren dat ontwikkelaars kwijt zullen zijn. Op basis hiervan kan een organisatie zelf de kosten berekenen.

Meer informatie over de Mobile App Assessment Tool is te vinden in de blogpost die Red Hat hierover heeft gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *