Offline documenten bewerken in Dropbox Paper

Dropbox Paper biedt voortaan de mogelijkheid offline documenten te bewerken. Daarnaast introduceert Dropbox in de Android-versie van Dropbox Paper een documentenscanner.

Dit maakt Dropbox bekend in een blogpost. Zowel de mobiele app voor het iOS platform als de Android app van Dropbox Paper krijgt een update. Nieuw in de Android app is een functionaliteit waarmee gebruikers documenten scannen met behulp van de camera van hun Android-apparaat. Deze functie is al langer beschikbaar in de iOS-app en is hier volgens Dropbox één van de meest populaire functies.

Offline documenten bewerken

Daarnaast introduceert Dropbox de mogelijkheid offline te werken aan documenten. Voortaan worden favoriete documenten en recent geopende bestanden lokaal opgeslagen op het mobiele apparaat van gebruikers. Deze documenten kunnen hierdoor ook zonder internetverbinding worden bewerkt. Zodra de internetverbinding is hersteld wordt de data gesynchroniseerd met de servers van Dropbox.

Tot slot is Dropbox Paper voortaan beschikbaar in twintig verschillende talen, waaronder het Nederlands. Dit geldt niet alleen voor de Android- en iOS-app, maar ook de webapplicatie van Dropbox Paper. Met de ondersteuning voor twintig verschillende talen wil Dropbox teams helpen productiever te zijn door hen de mogelijkheid te bieden in de eigen taal met collega’s wereldwijd samen te werken.

Dropbox Paper (bron: Dropbox)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *