Microsoft maakt Microsoft Bookings wereldwijd beschikbaar

Microsoft kondigt aan Microsoft Bookings wereldwijd beschikbaar te maken. De dienst wordt de komende tijd uitgerold naar Office 365 Business Premium-gebruikers.

Microsoft BookingsMicrosoft Bookings is een dienst waarmee bedrijven klanten via hun website afspraken kunnen laten maken. De dienst is al langer beschikbaar in de Verenigde Staten (VS) en Canada, en wordt nu ook in de rest van de wereld uitgerold.

Nieuwe functionaliteiten

De oplossing bevat een aantal nieuwe functionaliteiten ten opzichte van de versie die al langer beschikbaar is in de VS en Canada:

  • Office 365 kalender integreren in Bookings – door hun Office 365 kalender te integreren in Bookings worden alle momenten die een gebruiker in zijn Office 365 agenda blokkeert ook automatisch in Bookings geblokkeerd.
  • Voorbereidingstijd toevoegen aan afspraak – wie zich voor een afspraak wil kunnen voorbereiden kan Bookings hiervoor automatisch voorbereidingstijd laten inplannen vooraf aan een afspraak. Daarnaast is het ook mogelijk standaard een bepaalde periode te laten inplannen na afspraken, bijvoorbeeld om eventuele aandachtspunten die in een afspraak naar voren zijn gekomen direct te kunnen oppakken.
  • Bookings app voor Android en iOS – via de iOS- en Android-app van Microsoft Bookings kunnen gebruikers onderweg afspraken met klanten inplannen, contact opnemen met klanten en afspraken van teamleden bekijken.
  • Bookings-pagina personaliseren – Bookings biedt gebruikers voortaan meer mogelijkheden hun Bookings-pagina te personaliseren.

De nieuwe features worden de komende tijd automatisch beschikbaar gesteld in Bookings. Meer informatie over de nieuwe features in Bookings is beschikbaar in de blogpost van Microsoft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.