Codenvy lanceert Codenvy Teams voor ontwikkelteams

Veel ontwikkelaars werken samen in teams. Ieder team is echter anders en heeft andere infrastructuur-, ontwikkel-, test- en implementatiebehoeften. Daarnaast is de methode waarop deze teams werken vaak flexibel en continu onderhevig aan veranderingen. Om ontwikkelteams te ondersteunen lanceert Codenvy daarom Codenvy Teams.

Codenvy Teams geeft ontwikkelaars tools die hen helpen in teamverband te werken aan een gezamenlijk doel. Het gaat hierbij om:

  • Shared Stacks: een groep runtime componenten en commando’s die nodig zijn voor een project. Deze kunnen worden gedeeld met het team of de volledige organisatie.
  • Shared Workspaces: de combinatie van runtime, broncode, opdrachten en beveiligingsinstellingen die ieder teamlid gebruikt. Deze kunnen privé worden gemaakt, maar ook worden gedeeld met het team en zelfs met betrokkenen van buiten het team of de organisatie (afhankelijk van de beveiligingsinstellingen) Het is mogelijk workspaces te automatiseren met behulp van Codenvy Factories.
  • Resources: RAM en CPU voor het draaien of bouwen van een project
  • Permissies: Instellingen die kritieke acties beheren die gebruikers of groepen kunnen uitvoeren om te beheren die workspaces kan bekijken, aanpassen, bouwen of gebruiken.
De Shared Workspaces in Codenvy Teams

De Shared Workspaces in Codenvy Teams (klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Tijd besparen

“Teams besparen tijd door deze gedeelde en in templates verwerkte elementen voor hun project te gebruiken. Codereviews worden sneller, problematische builds kunnen eenvoudiger worden gediagnosticeerd, aandeelhouders kunnen onmiddellijk feedback leveren en ontwikkelaars kunnen ideeën en suggesties op een natuurlijkere wijze delen”, aldus Brad Micklea, Chief Operating Officer bij Codenvy.
Meer informatie is te vinden in de blogpost van Micklea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *