Microsoft lanceert Android app voor Bookings

Microsoft lanceert een Android app voor Bookings, een dienst die onderdeel uitmaakt van Office 365. Met Bookings kunnen bedrijven klanten via hun website op eenvoudige wijze afspraken laten inplannen met hun organisatie. Via de Android app kunnen medewerkers deze afspraken beheren.

Microsoft BookingsDe Android app is al langer beschikbaar in bèta versie, maar is nu in definitieve versie gelanceerd. Met behulp van deze app kunnen gebruikers de kalender van hun organisatie inzien en beheren. Zo kunnen zij nieuwe afspraken toevoegen in de agenda of bestaande afspraken wijzigen. Ook kunnen zij in real-time de beschikbaarheid van collega’s in te zien en kunnen vragen van klanten worden beantwoord. Gebruikers kunnen daarnaast rechtstreeks vanuit de app een routebeschrijving opvragen naar een bepaalde afspraak.
Bookings is alleen beschikbaar voor bedrijven die een Business Premium Plan hebben afgesloten voor Office 365. De app is beschikbaar via Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *