Nieuwe SDK van BlackBerry integreert BBM Enterprise services in third-party apps

BlackBerry kondigt de BBM Enterprise SDK aan. Deze nieuwe SDK maakt het mogelijk BBM Enterprise diensten te integreren in third-party apps.
BlackBerryBBM Enterprise is een suite van BlackBerry die beveiligde tools bevat voor instant messaging, videobellen, spraakgesprekken en file sharing. Met behulp van de nieuwe SDK is het mogelijk deze diensten in third-party applicaties te integreren. Wel is het hiervoor vereist dat gebruikers een abonnement afsluiten bij BlackBerry voor het gebruik van BBM Enterprise.
Met de BBM Enterprise SDK wil BlackBerry ontwikkelaars ontlasten door hen de mogelijkheid te bieden beveiligde communicatietools in te bouwen in third-party apps, zonder dat zij deze zelf hoeven te ontwikkelen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars meer tijd besteden aan het ontwikkelen van andere functionaliteiten in hun apps. De SDK biedt ondersteuning voor zowel het iOS als Android platform. De nieuwe SDK wordt later deze maand door BlackBerry beschikbaar gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.