Cisco neemt AppDynamics over

Cisco neemt AppDynamics over voor 3,7 miljard dollar. AppDynamics levert een monitoringplatform dat bedrijven helpt de prestaties van zowel applicaties als hun business te verbeteren.

Cisco“Applicaties zijn het levensbloed geworden van het succes van een bedrijf. Het draaiende houden van apps en zorgen dat deze goed presteren is belangrijker dan ooit. Helaas is deze taak steeds moeilijker geworden, naarmate IT-afdelingen en ontwikkelaars worstelen met een wirwar van offline, complexe data die moeilijk te begrijpen is”, aldus Rowan Trollope, senior vice president bij Cisco en algemeen directeur van Cisco’s Internet of Things and Applications Business Group.

End-to-end inzicht

“De combinatie van Cisco en AppDynamics stelt ons in staat end-to-end inzicht en kennis te leveren, van het netwerk tot aan de applicatie. In combinatie met beveiliging van schaal helpt dit IT een nieuw niveau van business resultaten mogelijk te maken.”
“AppDynamics stelt bedrijven in staat de applicaties die zij in de hedendaagse digitale wereld nodig hebben te bouwen en succesvol te draaien”, zegt David Wadhwani, CEO en directeur van AppDynamics. “Met digitale transformatie moeten bedrijven hun relaties met klanten via software herdefiniëren. We zijn verheugd onderdeel te worden van Cisco, wat ons in staat stelt meer bedrijven wereldwijd te helpen.” Cisco en AppDynamics willen klanten gezamenlijk intelligentie en actiegedreven inzichten leveren, en hen hiermee helpen sneller bedrijfsbeslissingen te nemen en bedrijfsprestaties te verbeteren.

Toekomst van AppDynamics

AppDynamics blijft onder leiding staan Wadhwani en wordt een nieuwe software business unit binnen Cisco’s IoT en Application business. Wadhwani rapporteert aan Trollope. Naar verwachting is de overname afgerond voor het einde van Cisco’s derde kwartaal van het fiscale jaar 2017 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *