Atlassian neemt Trello over

Het Australische softwarebedrijf Atlassian neemt het bedrijf achter de Trello over. Trello is een app waarmee ontwikkelaars softwareprojecten kunnen beheren.
AtlassianGebruikers kunnen in Trello projecten aanmaken en vervolgens to-do-lijsten, foto’s en video’s aan deze projecten koppelen. Trello vormt hiermee een centrale plaats waarin alle ontwikkelaars die bij een project betrokken zijn de benodigde informatie en content kunnen vinden. Daarnaast is het mogelijk via Trello taken te verdelen en met andere ontwikkelaars te overleggen.
Trello is oorspronkelijk in 2011 ontwikkeld door Fog Creek Software. In 2014 werd Trello afgesplitst van dit bedrijf en ging onder de naam ‘Trello’ zelfstandig verder. Het bedrijf heeft ongeveer 100 mensen in dienst. Atlassian betaalt 400 miljoen euro voor Trello. Zowel de app als het bedrijf achter Trello blijven ongewijzigd. Wel wordt het aantal ontwikkelaars binnen Trello uitgebreid.

One Response to Atlassian neemt Trello over

Mentions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.