AIVD organiseert hackathon

De AIVD organiseert op 11 en 12 maart een hackathon. Softwareontwikkelaars worden uitgenodigd een weekend lang te graven in open source data.
Het logo van de AIVD hackathonDe hackathon is gericht op de ontwikkeling van tools voor data-analyse. Ontwikkelaars gaan gedurende het weekend in teamverband aan de slag om deze tools te ontwikkelen. De AIVD wijst erop dat ontwikkelaars met hun deelname leuke prijzen kunnen winnen, maar laat in het midden wat deze prijzen precies zijn.
De hackathon is toegankelijk voor softwareontwikkelaars, die zich via de website van de hackathon kunnen aanmelden. Hierbij worden zij gevraagd wat de code betekent die in het logo van de AIVD hackathon is verwerkt. Aanmelden voor de hackathon is mogelijk tot 15 februari 2016. De locatie van de hackathon wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.