Sympli lanceert tool om visuele ontwerpen van apps te vergelijken

Bij de ontwikkeling van een web- of mobiele apps speelt het ontwerp van de gebruikersinterface een belangrijke rol. Hiervoor moeten appontwerpers nauw samenwerken met appontwikkelaars. Om deze samenwerking zoveel mogelijk te stroomlijnen lanceert Sympli de Visual Design Comparison Tool. Met deze tool kunnen verschillende versies van een ontwerp naast elkaar worden gelegd, waarna de tool automatisch alle veranderingen markeert.
SympliMet de Visual Design Comparison Tool kunnen ontwikkelaars in één oogopslag zien wat er is veranderd aan een ontwerp. Dit voorkomt misverstanden en voorkomt daarnaast dat ontwerpers en ontwikkelaars telkens met elkaar hoeven te overleggen om zeker te stellen dat alle wijzigingen worden opgemerkt door de ontwikkelaar. De tool kan de productiviteit dan ook verhogen.
Visual Design Comparison Tool is beschikbaar via Sympli, een web gebaseerd dienst waarin ontwerpen die zijn gemaakt met Sketch of Photoshop kunnen worden opgeslagen. Indien meerdere ontwerpen naar Sympli worden geüpload krijgen gebruikers voortaan de mogelijkheid met één druk op de knop deze versies in de Visual Design Comparison Tool te bekijken en vergelijken. De tool is een gratis onderdeel van Sympli. Sympli is beschikbaar in gratis variant voor ontwikkelaars die genoegen nemen met één actief project. Wie aan meer projecten tegelijk wil kunnen werken via Sympli kan voor 15 dollar per maand een abonnement nemen op de dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.