IBM en Topcoder gaan partnership aan rond Watson

IBM Watson

Om meer ontwikkelaars toegang te geven tot Watson gaat IBM een partnership aan met Topcoder. Leden van de Topcoder community krijgen toegang tot zowel Watson als IBM Cloud diensten om oplossingen te kunnen bouwen met cognitieve computing en kunstmatige intelligentie. Klanten van Topcoder krijgen daarnaast toegang tot een bredere groep ontwikkelaars met ervaring op het gebied van cognitieve computing en Watson.
Cognitief is een opkomende trend die we terugzien in zowel diensten, bots, web- en mobiele apps. Door de kracht van Watson en IBM Cloud diensten te combineren met de Topcoder community willen IBM en Topcoder ontwikkelaars helpen Watson te verwerken in apps, API’s en oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie.
“Dit partnership breidt de Watson Developer Community en Watson’s mogelijkheden uit naar de ruim 1 miljoen bijdragers aan Topcoder, waardoor een collaboratieve en competitieve omgeving ontstaat waar individuen kunnen leren en hun carriere vooruit kunnen helpen, terwijl zij de ontwikkeling van next-generation technologie voor iedereen versnellen”, legt Willie Tejada, Chief Developer Advocate bij IBM, uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.