Banensite voor ontwikkelaars Honeypot wordt actief in Amsterdam

Honeypot, een Duitse banensite die specifiek is gericht op software ontwikkelaars, wordt actief in Amsterdam. Software ontwikkelaars die in de regio Amsterdam actief zijn kunnen hun diensten aanbieden via de site.
HoneypotDe website biedt recruitment maar dan omgedraaid, legt lokaal marktmaker Luuk Winkens uit aan Emerce. Winkens: “Honeypot ontvangt aanmelding van developers, interviewt hen en geeft programmeeruitdagingen. Daarnaast controleren we hun bijdragen op Github om een beeld van de programmeur te vormen. Twintig procent van de aanmeldingen komt uiteindelijk op het platform.”
Niet iedere ontwikkelaar kan op Honeypot zijn diensten aanbieden. Per week zet Honeypot nu veertig profielen van ontwikkelaars online. Deze profielen zijn drie weken beschikbaar op de site, waarna de ontwikkelaars een werkgever gevonden moeten hebben. Indien dit lukt profiteert ook Honeypot. Het bedrijf rekent een commissie van vijftien procent van het eerste jaarsalaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.