Nederlands softwarebedrijf Hippo overgenomen door BloomReach

Het Nederlandse softwarebedrijf Hippo wordt overgenomen door het Amerikaanse marketingtechnologiebedrijf BloomReach. Hippo heeft een eigen content management systeem (CMS) ontwikkeld voor het beheer van websites.
HippoHippo CMS geeft bedrijven de mogelijkheid online bezoekers gepersonaliseerde en gerichte content te bieden. Content kan met het CMS op ieder platform worden aangeboden. De technologie is open source en bevat verschillende tools en data sources die geïntegreerd kunnen worden om het gedrag van bezoekers te analyseren. Hiermee helpt het platform bedrijven hun online bezoekers beter te begrijpen.
Hippo stelt inmiddels ruim 170 klanten uit 13 verschillende landen te bedienen. Onder andere de Rijksoverheid, Nationale Politie, NS en Deutsche Telekom maken gebruik van Hippo. Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.