Red Hat introduceert Ansible Tower 3

Red Hat

Red Hat kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Ansible Tower 3, de nieuwste versie van het automatiseringsplatform. Het platform geeft teams meer automatiseringsmogelijkheden, met een gestroomlijnde interface, krachtigere meldingen en expliciete bevoegdheden. Gebruikers kunnen de automatiseringsoplossing aan het gehele team beschikbaar stellen.
Ansible Tower van Red Hat is gebaseerd op het populaire Ansible opensourceautomatiseringsproject en helpt teams bij het beheren van complexe multi-tier applicatie-deployments door de toevoeging van controle, kennis en bevoegdheden. De nieuwe functies en integraties zijn onder andere:
Een gestroomlijnde interface, die teams helpt om complexe implementaties beter te beheren en om de productiviteit te versnellen.
Geïntegreerde ondersteuning voor notificaties, notificaties kunnen nu naar bepaalde ontvangers of naar gehele teams gestuurd worden via diverse kanalen, waaronder: e-mail, Internet Relay Chat (IRC), HipChat en Slack.
Vereenvoudigde maar krachtige permissies voor rolgebaseerde toegangcontrole maken een eenvoudiger delegeren naar verschillende gebruikers en teams mogelijk.
Nieuwe ondersteuning voor netwerkbeheer in Ansible Tower bouwt voort op de netwerkmogelijkheden van Ansible door nieuwe type machtigingen voor het beheer van netwerkapparaten toe te voegen.
Diepere integratie met Red Hat-oplossingen waaronder Red Hat CloudForms voor hybride cloudbeheer en Red Hat Satellite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.