Dynatrace benoemt Kristof Van den Bossche tot Benelux-directeur

Kristof Van den Bossche, regionaal directeur voor de Benelux bij Dynatrace

Dynatrace stelt Kristof Van den Bossche aan als regionaal directeur voor de Benelux. De Belg werkt al achttien jaar bij het softwarebedrijf en kent de technologie, de klanten en de markt van Dynatrace dan ook goed.Van den Bossche komt aan het hoofd te staan van een van de best presterende regio’s in Europa op het gebied van de verkoop van Dynatrace-software en -diensten voor digital performance management (DPM). Met de software van Dynatrace zien bedrijven en overheden in realtime hoe snel hun applicaties voor de gebruiker zijn. De software signaleert problemen met de beschikbaarheid, latentie of situaties die hiertoe kunnen leiden. De oplossing analyseert vervolgens de aanleiding, waarmee het organisaties helpt de problemen te voorkomen of snel op te lossen en zo imagoschade en omzetverlies te tegen te gaan.

Huidige groeitempo vasthouden

“De laatste drie boekjaren is onze omzet in de Benelux jaarlijks met vijftien tot twintig procent gestegen”, zegt Van den Bossche. “Dynatrace wil dit groeitempo vasthouden en heeft mij daarom gevraagd de rol van regionaal directeur voor de Benelux op me te nemen. Om even sterk te blijven groeien, breiden we ons accountmanagementteam in de Benelux uit en zetten we in op lokale partners die onze software verkopen en installeren.”
“We hebben in de Benelux meer dan honderd klanten, waaronder banken en verzekeraars, overheidsdiensten, productiebedrijven, retailers en reisorganisaties”, vervolgt de topman. “Maar er is nog een groot marktpotentieel. In deze tijd van digitalisering hebben we de wind in de zeilen, omdat aanbieders en gebruikers van mobiele, web- en bedrijfsapplicaties eisen dat deze altijd beschikbaar en snel zijn. Performance is een differentiator.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.