Wacom lanceert API voor digitale handtekeningen

Wacom breidt haar activiteit in de wereldwijde markt voor elektronische handtekeningen uit en voegt daarom de sign pro PDF Enterprise App en sign pro PDF Enterprise API (Application Programming Interface) toe aan de sign pro PDF-serie voor iOS en Android. sign pro PDF Enterprise biedt grote en middelgrote ondernemingen de mogelijkheid om te profiteren van een efficiënte, voordelige en papierloze oplossing voor handtekeningen, zodat gebruikers gemakkelijk elektronische handtekeningen of aantekeningen kunnen maken en implementeren, en documenten kunnen goedkeuren.
wacomDe sign pro PDF Enterprise App is een zelfstandige toepassing voor elektronische handtekening voor zakelijke gebruikers. De sign pro PDF Enterprise API voor iOS en Android is een programmeerinterface met instructies om sign pro PDF toe te voegen aan eigen toepassingen en systemen van een gebruiker. Met deze API kunnen elektronische handtekeningen en aantekeningen voor PDF-documenten worden geïmplementeerd in een systeem van een gebruiker. De API maakt het ook mogelijk om een handtekening toe te voegen met eSeals en biedt volledige ondersteuning van de ISO-standaard.
Bedrijven in sectoren zoals bankieren en financiën, hersteldiensten, huur- of leveringsdiensten en toerisme kunnen de sign pro PDF Enterprise App of API nu gemakkelijk integreren in hun bestaande werkproces.
Na het ondertekenen met sign pro PDF Enterprise zijn de documenten vergrendeld en worden ze beschermd via een cryptografische hash om fraude te voorkomen. In situaties waar het veiligheidsaspect zeer belangrijk is, zijn actieve stylussen van Wacom, bijvoorbeeld de Bamboo Fineline 2, een ideaal hulpmiddel, omdat biometrische informatie zoals pendruk, schrijfsnelheid en datum en tijd van ondertekening kunnen worden geregistreerd en opgeslagen.
De sign pro PDF Enterprise App en API voor iOS en Android zijn niet beperkt tot één besturingssysteem. Aantekeningen en plaknotities in het document kunnen op apparaten met verschillende besturingssystemen worden bewerkt voordat de handtekening wordt toegevoegd. sign pro PDF werkt offline, dus gebruikers hebben geen internetverbinding of een aanmeldprocedure nodig om een handtekening te zetten, digitale formulieren in te vullen of aantekeningen in een document te maken.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.