Magic Software vernieuwt applicatieontwikkelplatform xpa

Magic Software introduceert een nieuwe versie van zijn op metadata-gebaseerde applicatieontwikkelplatform xpa. Het Magic xpa applicatieplatform helpt veilige enterprise-grade mobiele businessapps te ontwikkelen en uit te rollen. Het vernieuwde platform belangrijkste bevat onder andere verbeterde grafische interface, een nieuwe Upgrade Manager en aanpassingsmogelijkheden voor eindgebruikers.
Magic SoftwareIn Magix xpa 3.1 zijn onder andere volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Eindgebruikers kunnen dankzij nieuwe aanpassingsopties de interface van de gebouwde app personaliseren. Zij kunnen zonder technische kennis of hulp van de ontwikkelafdeling bijvoorbeeld invoervelden hernoemen, verplaatsen of verwijderen, en kleuren en lettertypen aanpassen.
  • Verbeteringen in de interface maken een snellere ontwikkeling mogelijk van mobiele en cross-platform apps.
  • Nieuwe WCF (Windows Communication Foundation)-mogelijkheden vereenvoudigen het ontwikkelen van service-georiënteerde applicaties.
  • Verbeterde functies zoals ondersteuning voor swipe-refresh en verbeteringen aan het actiemenu zorgen voor een betere mobiele gebruikservaring.
  • De nieuwe Upgrade Manager-applicatie converteert applicaties van iedere willekeurige eerdere versie van xpa direct en faciliteert zo snelle upgrades.

De Belgische verzekeringsspecialist ADD heeft de nieuwe versie van Magic’s xpa platform getest. “De werking en interface van de Visual Studio Form editor is een grote stap voorwaarts. Nieuwe zaken zoals de fill-width eigenschap en filtering op kolomniveau zijn erg handig en bovendien direct bruikbaar”, vertelt Geert Celie, ICT-manager van ADD. “Ook ben ik zeer tevreden over de uitgebreidere eigenschappen van de .net-controls. Samen met de vertrouwde ontwikkelstudio maken het voor mij migratie-klaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *