Red Hat breidt Red Hat Developer Program uit

Red Hat

Red Hat kondigt de beschikbaarheid aan van een gratis Red Hat Enterprise Linux-abonnement, dat verkrijgbaar is als onderdeel van het Red Hat Developer Program. De Red Hat Enterprise Linux Developer Suite is een zelf-ondersteunde, niet-productie ontwikkelabonnement, dat ontwikkelaars een stabieler ontwikkelplatform biedt voor het bouwen van applicaties voor enterprises met een duidelijk pad naar ondersteunde, bedrijfskritische implementaties voor cloud, fysieke, virtuele en container-centrische infrastructuren.
Het Red Hat Developer Program werd op DevNation 2015 gelanceerd. Het blijft in ontwikkeling om aan de eisen van de enterprise-ontwikkelaars te voldoen. Zo biedt het vereenvoudigde toegang tot content, tools en middelen die enterprise ontwikkelaars helpt om succesvoller te zijn met Red Hat-producten. Dit pakket aan middelen bevat nu ook toegang tot de Red Hat Enterprise Linux Developer Suite, evenals het Red Hat JBoss Middleware portfolio, beide beschikbaar via kosteloze ontwikkelaarsabonnementen. Deze abonnementen geven ontwikkelaars gemakkelijker toegang tot Red Hat-technologieën. Dit geldt enkel voor het ontwikkelen van lokale applicaties. Voor productiegebruik is een betaald abonnement nodig.
Met de Red Hat Enterprise Linux Developer Suite hebben ontwikkelaars toegang tot een brede en set ontwikkeltools die up-to-date zijn. Dit is een aanvulling op de nieuwste versie van Red Hat Enterprise Linux Server, dat het creëren van moderne toepassingen mogelijk maakt voor gebruik in de hybride cloud. Daarnaast kunnen enterprise IT-teams die met moderne applicatieontwikkeling beginnen, door middel van DevOps, CI/CD en andere methodes, nu een eenvoudigere en efficiëntere omgeving gebruiken met platformcompatibiliteit tussen ontwikkeling en implementatie.
Voor degenen die cloud-native applicaties en/of microservices ontwikkelen, biedt dit nieuwe ontwikkelabonnement ook toegang tot de Red Hat Container Development Kit (CDK), een door Red Hat gecureerde collectie van ontwikkeltools en hulpmiddelen voor containers. CDK-gebruikers hebben toegang tot Red Hat Enterprise Linux Server en een lokale desktop-instance van OpenShift Enterprise voor ontwikkeldoeleinden, met krachtige configuratiemogelijkheden voor container-gebaseerde applicatieontwikkeling.
Het Red Hat Developer Program biedt de kosteloze Red Hat Enterprise Linux Developer Suite-applicatieontwikkelaars diverse producten en componenten, waaronder:

  • Red Hat Enterprise Linux Server– Een ontwikkelplatform op ’s werelds meest toonaangevende enterprise Linux-platform.● Ontwikkeltools met langetermijnondersteuning – Elke grote versie van Red Hat Enterprise Linux bevat een brede set aan basistools die, net zoals het besturingssysteem, 10 jaar worden ondersteund. Dit zijn onder andere: Python, PHP, Ruby, OpenJDK 7 (1,7) en OpenJDK 8 (1.8).● Ontwikkeltools met frequente updates – Meerdere opensourceprogrammeertalen, databases, webservers en ontwikkeltools die jaarlijks worden bijgewerkt met de meest recente, stabiele versies, en zijn verpakt via Red Hat Software Collections en Red Hat Developer Toolset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.