OutSystems opgenomen in Gartner’s Visionaries Quadrant voor Enterprise Application Platform as a Service

OutSystems, leverancier van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, is door Gartner bestempeld als ‘visionair’ in diens Magic Quadrant for Enterprise Application as a Service. OutSystems scoort het hoogst van alle aanbieders op ‘ability to execute’. 
Bedrijven willen de snelheid waarmee ze voor hun klanten, partners en medewerkers enterprise mobiele en web applicaties ontwikkelen vergroten. Met Application platform as a service (aPaaS) kunnen ook businessteams applicaties ontwikkelen. Dit vergroot het potentieel om te innoveren aanzienlijk en helpt de IT backlog te verminderen. OutSystems Platform is het snelste en meest veelzijdige en uitgebreide platform voor het creëren, uitrollen, aanpassen en beheren van maatwerk mobiele en web applicaties, of deze nu in de cloud of on-premises draaien.
‘Wij zien in de erkenning door Gartner en de hoogste score op ‘ability to execute’ de waarde weerspiegeld die OutSystems Platform oplevert voor onze klanten. Het is tevens een bevestiging dat wij voorop lopen in de markt als het gaat om het aanbieden van een enterprise-waardig platform’, aldus Paulo Rosado, CEO of OutSystems. ‘Met een tekort aan goede ontwikkelaars en de grote vraag naar mobiele applicaties zullen bedrijven de manier waarop zij applicaties bouwen moeten veranderen. De snelheid waarmee met OutSystems applicaties opgeleverd kunnen worden, zorgt dat iedere organisatie een digitale transformatie kan bewerkstelligen.’
Het in 2001 opgerichte OutSystems is uitegegroeid tot een wereldwijd toonaangevende speler met meer dan 600 enterprise klanten en meer dan 130 partners in 33 landen en 22 sectoren. OutSystems kondigde recent een investering aan van 55 miljoen dollar door North Bridge Growth Equity.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.