Ontwikkelaars kunnen met HPE’s Haven OnDemand machine learning toevoegen aan apps

Hewlett Packard Enterprise (HPE) lanceert Haven OnDemand, een reeks cloud gebaseerde machine learning tools waarmee het bedrijf ontwikkelaars wil helpen apps slimmers te maken. HPE stelt 60 API’s beschikbaar waarmee ontwikkelaars machine learning kunnen toevoegen aan mobiele apps of webapps.
Met behulp van de API’s kunnen ontwikkelaars allerlei features aan apps toevoegen om apps slimmer te maken. Denk hierbij aan spraakherkenning, tekstanalyse, slimme voorspellingen, aanbevelingen op basis van data analyses of beeldherkenning. Haven OnDemand is gebouwd op basis van het Microsoft Azure cloud platform. Ingewikkelde berekeningen en analyses die moeten worden uitgevoerd om apps slimmer te maken worden hierdoor niet op de apparaten van eindgebruikers, maar in de cloud uitgevoerd.
Haven OnDemand is al sinds december 2014 beschikbaar in preview variant. Ruim 12.750 ontwikkelaars maken dan ook al gebruik van de machine learning tools die via het platform beschikbaar zijn.
Haven OnDemand van Hewlett Packard Enterprise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.