IBM en GitHub gaan strategische samenwerking aan

IBM en GitHub, dat door ruim 12 miljoen ontwikkelaars wordt gebruikt, gaan een strategische samenwerking aan. De partijen willen hiermee de ontwikkeling van next generation cloud applicaties voor grootzakelijke gebruikers versnellen.
GitHubDe bedrijven leveren GitHub Enterprise als dienst op IBM’s cloud platform Bluemix. De ontwikkeltools van GitHub worden beschikbaar via Bluemix Dedicated en Bluemix Local.  Met GitHub Enterprise kunnen ontwikkelteams binnen grote bedrijven samenwerken aan een applicatie. GitHub Enterprise wordt geïntegreerd in het bestaande Bluemix portfolio met DevOps tools, waardoor ontwikkelaars via deze weg toegang krijgen tot ruim 140 API’s en diensten voor het ontwikkelen van cognitieve en Internet of Things apps.
Doordat de ontwikkeltools in de cloud worden gehost kunnen ontwikkelaars end-to-end enterprise apps ontwikkelen, zonder zich hierbij zorgen te hoeven maken over de kosten van de infrastructuur die zij hiervoor gebruiken. Ontwikkelaars krijgen daarnaast toegang tot geïntegreerde technologieën van IBM voor het opsporen van kwetsbaarheden in apps die zij bouwen. Deze kwetsbaarheden kunnen hierdoor worden verholpen voordat de applicatie wordt gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.