InVision neemt code-gebaseerde ontwerptool Macaw over

InVision, het bedrijf achter de gelijknamige tool voor het ontwikkelen van prototypes, neemt Macaw over. Macaw is een code-gebaseerde ontwerptool ontwikkeld met inmiddels 125.000 actieve gebruikers.
InVisionDe tool voor het ontwerpen van producten en prototypes InVision wordt door honderden bedrijven gebruikt, waaronder bekende namen als Airbnb, Uber en Twitter. Het bedrijf is in 2011 opgericht. De overname van Macaw is de eerste overname van InVision ooit. De bedrijven werken al langer samen, onder andere aan producten als Motion en Inspect.
Met de overname van Macaw wil InVision de brug tussen ontwerp en ontwikkeling overbruggen. Dit wil het bedrijf doen door de code-gebaseerde ontwerpfunctionaliteiten van Macaw te integreren in haar eigen producten. InVision belooft gebruikers van de bestaande versie van Macaw toegang te blijven geven tot deze versie. De real-time ontwerpomgeving Scarlet van Macaw wordt dit jaar geïntegreerd in de producten van InVision.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.