Meeste ontwikkelaars verwachten maximaal vijf apps te ontwikkelen in 2016

63% van de ontwikkelaars verwacht dit jaar maximaal vijf applicaties te ontwikkelen. 23% verwacht dat dit er zes of meer zullen zijn.

Meeste ontwikkelaars verwachten maximaal vijf apps te ontwikkelen in 2016 (bron: FreeImages.com/iceviking)Dit blijkt uit onderzoek van Bock & Company onder 1.950 mobiele app ontwikkelaars in opdracht van Alpha Software. Ontwikkelaars geven aan zich dit jaar te willen concentreren op security, offline ondersteuning, backend integratie, cross-platform ondersteuning en een snellere time-to-market.

Prioriteiten van eindgebruikers

Deze prioriteiten sluiten overigens niet aan bij de prioriteiten van eindgebruikers. Eindgebruikers leggen de prioriteit juist bij gebruiksgemak, de nauwkeurigheid waarmee apps data verzamelen en de productiviteitswinst die zij opleveren.
Om apps snel op de markt te brengen zouden steeds meer ontwikkelaars kiezen voor rapid mobile application development (RMAD) platforms. Hiermee willen zij de ontwikkeling van mobiele apps versnellen en inspelen op de toenemende vraag naar mobiele apps vanuit het bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.