Preview beschikbaar van Skype integratie in Slack

De populaire VoIP oplossing Skype werkt aan een integratie met het zakelijke communicatieplatform Slack. Een preview versie van de integratie is per direct beschikbaar.
Het toevoegen van de integratie aan Skype is eenvoudig. Gebruikers surfen naar de productpagina van de Skype integratie voor Slack en klikken hier op de knop ‘Add to Slack’. Dankzij deze integratie kunnen gebruikers voortaan direct vanuit Slack een Skype-gesprek te starten. Dit kan door “/skype” te typen in het chatscherm. Andere gebruikers kunnen vervolgens deelnemen aan het Skype-gesprek met behulp van een webbrowser op de computer of de mobiele app van Skype op mobiele apparaten. Deelnemers kunnen als gast, via hun Microsoft-account of met hun Skype Name deelnemen aan het gesprek.
Meer informatie over de integratie van Skype in Slack is te vinden in een blogpost van Skype.
Een preview van de Skype integratie in Slack is beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.