Slack investeert 80 miljoen in ontwikkeling van app-integraties

Het zakelijke communicatieplatform Slack investeert 80 miljoen euro in bedrijven en ontwikkelaars die integraties van andere apps in Slack ontwikkelen. Daarnaast lanceert het platform een soort catalogus waarin integraties eenvoudig kunnen worden gevonden: de Slack App Directory. Hierin zijn in totaal ruim 150 integraties te vinden.
Dit maakt het platform bekend in een blogpost. Slack is een platform gericht op communicatie binnen bedrijven. Het platform koppelt verschillende communicatietools en online diensten als Dropbox aan elkaar. Gebruikers kunnen zowel een gratis als een betaald account aanmaken op het platform. Betaalde gebruikers krijgen toegang tot extra functionaliteiten en kunnen onder andere een onbeperkte hoeveelheid integraties toevoegen, die voortaan dus te vinden zijn in de Slack App Directory.
Deze integraties werden voorheen uitsluitend door Slack zelf ontwikkeld. Slack stapt echter van deze werkwijze af en wil met de 80 miljoen euro ontwikkelaars en bedrijven stimuleren deze integraties zelf te ontwikkelen. Het geld is ondergebracht in een fonds en afkomstig van zowel Slack als een reeks investeerders.
De Slack App Directory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.