Spijker je programmeerkennis bij met Enki

Het kan voor ontwikkelaars een uitdaging zijn op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Een nieuwe app van Enki helpt hierbij. De app spijkert de kennis van ontwikkelaars iedere dag in slechts vijf minuten bij.
Enki is een startup uit Londen die het voor ontwikkelaars eenvoudiger wil maken up-to-date te blijven. Werkgevers kunnen de gelijknamige app verstrekken aan hun ontwikkelaars en het onderwerp van de app aanpassen aan de programmeertaal of het project waar ontwikkelaars op dat moment aan werken.

In vijf minuten kennis bijspijkeren

Met de app speelt Enki in op de hoge werkdruk waar veel ontwikkelaars mee te maken hebben. Deze werkdruk zorgt dat zij niet of nauwelijks tijd hebben hun kennis over programmeren up-to-date te houden. Door iedere dag vijf minuten met de app van Enki aan de slag te gaan blijven zij met een minimale tijdsinvestering alsnog op de hoogte.
In de app krijgen ontwikkelaars minigames aangeboden. Denk hierbij aan een game waarin programmeertermen van boven naar beneden over het scherm bewegen en ontwikkelaars moeten aangeven of deze correct of onjuist zijn voordat de termen uit beeld verdwijnen.
Spijker je programmeerkennis bij met Enki

iOS en Android

De app is beschikbaar voor zowel het iOS als het Android platform. Op dit moment kunnen uitsluitend ontwikkelaars die een uitnodiging hebben ontvangen de app gebruiken. Deze uitnodiging kan worden aangevraagd op de website van de startup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.