Profource treedt toe tot Redmore Group

Profource maakt per 1 december deel uit van de Redmore Group. Samen vormen zij nu een groep met meer dan 1000 consultants en 100 miljoen omzet. Door zich aan te sluiten bij de Redmore Group wil Profource inzetten op verdere groei, professionalisering, internationalisatie en het beter benutten van innovatiekracht.
ProfourceRedmore levert oplossingen op het gebied van consultancy, detachering en technologie voor de financiële sector en andere grote organisaties. Naast Profource behoren Talent & Pro en Triple A – Risk Finance tot de Redmore Group. Profource richt zich op het leveren van ERP en realiseren van procesverbeteringen binnen de overheid, zorg, telco’s op basis van Oracle Cloud, applicaties en technologie.
Wim Seebregts blijft bij Profource aan als algemeen directeur en Berry Clemens als commercieel directeur. Robert Belder is per 1 december 2015 teruggetreden als directeur en aandeelhouder. Profource blijft als zelfstandig onderdeel binnen de Redmore Group opereren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.