Novulo neemt Deltec Software over

Softwareproducent Novulo neemt fabrikant van automaterialensoftware Deltec Software over. Novulo gaat de bedrijfssoftware van Deltec integreren verrijken met haar eigen apps, waardoor nieuwe functionaliteiten aan de software worden toegevoegd.
NovuloDeltec is door eigenaar Hans van Eiken opgericht in de jaren ’70 en is een belangrijke speler in de automaterialenbranche. De software is gericht op het volledig automatiseren van groothandels en grossiers in automaterialen, banden en aanverwante artikelen. Deltec lever onder andere softwarepakketten voor interne automatisering. Bij de onderneming zijn circa 10 werknemers werkzaam. Samen bedienen zij meer dan 100 nationale en internationale klanten.

Applicaties samenstellen uit componenten

Novulo richt zich op het leveren van bedrijfssoftware op basis van componenten. Klanten kunnen bij het bedrijf uit softwarecomponenten applicaties samenstellen, waarna de verschillende componenten door Novulo worden geïntegreerd in een bedrijfsapplicatie. Novulo is sinds 2003 actief.
Door de overname van Deltec treedt Novulo toe tot de automaterialenbranche. Door de enterprise apps van Novulo te combineren met de bedrijfssoftware van Deltec wil Novulo een veelzijdige store van bedrijfssoftware creëren die modulair werkt en per element beschikbaar is.

One Response to Novulo neemt Deltec Software over

Mentions

  • INTROMAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.