Ymor gaat werkplekmonitoring van Nexthink leveren

Nexthink, leverancier van ‘IT Operations Analytics’ (ITOA) en Ymor, leverancier van Application Performance Management, gaan een partnerschap aan. Als onderdeel van de samenwerking implementeert Ymor bij Nederlandse klanten werkplekmonitoring en biedt hierbij dienstverlening en services aan.
YmorYmor beschikt al langer over een dienstenportfolio rond ketenbewaking. Hier wordt dankzij de samenwerking met Nexthink nu werkplekmonitoring aan toegevoegd. De technologie van Nexthink helpt grip en controle te houden op werkplekken. Hiermee worden incidenten voorkomen en oplostijden verkort, waardoor kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd.

Prestatieproblemen van applicaties oplossen

Een werknemer maakt volgens Martin van den Berge, directeur van Ymor, per dag minimaal vijf uur gebruik van diverse applicaties. Prestatieproblemen leiden dan ook al snel tot frustratie en inefficiëntie voor zowel de eindgebruiker als de business. De technologie van Nexthink maakt het mogelijk de gebruikerservaring op werkplekniveau te meten en een ‘helikopterview’ van de IT-infrastructuur te verkrijgen. Hierdoor kan de oorzaak van incidenten snel worden achterhaald.
Ymor en Nexthink hebben werkplekmonitoring ingericht bij onder andere Gemeente Den Haag. Gerard van Lieshout, Sr. Corporate IT Advisor bij Den Haag: “Wij gebruiken Nexthink om alle bedrijfsdesktops te monitoren, dat zijn ongeveer 7000 werkplekken. Door vertragingen, crashes en incidenten direct te meten op werkplekniveau, geeft het ons een beter inzicht in hoe onze medewerkers de desktops gebruiken. Dit maakt het voor ons mogelijk om beter te reageren op gemelde incidenten, maar ook kunnen we configuraties op de desktops aanpassen om problemen te voorkomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.