Workshops helpen ontwikkelaars profiteren van de zakelijke markt voor mobiele apps

Steeds meer bedrijven ontwikkelen intern eigen applicaties, die in toenemende mate in de cloud worden gehost. In een reeks workshops die in drie steden, waaronder Londen in het Verenigd Koninkrijk, worden georganiseerd krijgen ontwikkelaars inzicht in de wijze waarop zij kunnen profiteren van (ontwikkeling op) de zakelijke markt voor mobiele apparaten.
Enterprise Development: App Strategy WorkshopsDe workshops worden georganiseerd door de Application Developers Alliance in samenwerking met Intel, Ericsson en BlackBerry. De ‘Enterprise Development: App Strategy Workshops’ gaan in op de hyperscale cloud en geven ontwikkelaars inzicht in de wijze waarop zij kunnen profiteren van onder andere Bring Your Own Device (BYOD) en de zakelijke markt voor mobiele apparaten. Ook worden trends in de markt in kaart gebracht.

Cross-platform applicaties

In de workshops wordt daarnaast aandacht besteed aan het veilig beheren en uitrollen van op maat ontwikkelde cross-platform applicaties binnen bedrijven. Ook wordt gekeken naar databeveiliging en privacy, waarbij de focus ligt op het bouwen van een veilige omgeving voor streng gereguleerde sectoren om het risico op datalekken en mobiele beveiligingsgaten te minimaliseren.
Ontwikkelaars worden daarnaast meegenomen in de wereld van Software-Defined Infrastructure, waarbij de impact van deze technologie om toekomstige ontwikkeling voor bedrijven, operationele efficiëntie, optimalisatie en prestaties in kaart worden gebracht. Tot slot krijgen ontwikkelaars in de workshops een overzicht van nieuwe ontwikkeltools en -oplossingen van enterprise server providers.

Workshops

De workshops worden georganiseerd op:

  • 13 oktober in New York, New York
  • 12 november in Dallas Texas
  • 10 december in Londen, Verenigd Koninkrijk

Aanmelden kan via de website van enterpriseworkshops.com. Wie vroegtijdig inschrijft betaalt voor de workshops omgerekend zo’n 45 euro. Tickets gaan tijdens de algemene inschrijfronde omgerekend voor 89 euro over de toonbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.