GitLab krijgt investering van 4 miljoen dollar

Het Amerikaanse Khosla Ventures investeert 4 miljoen dollar in de Utrechtse startup GitLab. GitLab is een platform dat ontwikkelaars de mogelijkheid biedt samen te werken.
GitLab“Met Gitlab kan je een voorstel maken en dat bespreken met de rest van je team. Je ziet voorgestelde veranderingen en daar kan je commentaar opleveren. Waarom dat zo speciaal is? Onze software test direct de code, je kan altijd terug naar vorige versies en je kunt meteen checken of je al je doelstellingen behaalt”, legt Sytse Sijbrandij, oprichter en directeur van GitLab, uit tegenover RTL Z.
GitLab wil de investering gebruiken om zijn wereldwijde groei te versnellen. Daarnaast wil het bedrijf meer gaan investeren in marketing en sales, om de betaalde versie van het platform meer aan de man te brengen. De meeste ontwikkelaars maken op dit moment nog gebruik van de open source versie van GitLab.

One Response to GitLab krijgt investering van 4 miljoen dollar

Mentions

  • GitLab haalt 20 miljoen euro op bij investeerders | AppWorks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.