COOLProfs stelt Tim Blom aan als OutSystems consultant

COOLProfs heeft Tim Blom (25) in dienst genomen als OutSystems consultant. De IT-dienstverlener speelt hiermee in op de toegenomen vraag van nieuwe en bestaande klanten naar de ontwikkeling van maatwerkapplicaties. Blom, die een Bachelor of Science heeft in de biomedische wetenschappen en een Master of Science Clinical human movement sciences, heeft het afgelopen half jaar een OutSystems-opleiding genoten en gaat nu aan de slag bij COOLProfs.
Blom heeft bewust de stap gemaakt van de gezondheidszorg naar de IT: ‘Tijdens mijn opleiding kwam ik al in aanraking met verschillende programmeertalen. Ik vind het leuk om concreet bezig te zijn en iets tastbaars te ontwikkelen met een toegevoegde waarde.’ Waar hij zich tijdens zijn studie bezighield met de bewegingen van mensen, wil Blom zich bij COOLProfs gaan richten op wat mensen beweegt: ‘Bij IT spreekt de combinatie tussen enerzijds technologie en anderzijds het contact met klanten me aan. En dan vind ik het met name interessant om te achterhalen wat de eigenlijke behoefte van klanten is. Want het is regelmatig zo dat wat klanten zeggen, niet datgene is wat ze eigenlijk bedoelen.’
Eric ten Harkel, Algemeen directeur van COOLProfs: ‘Dit is precies de houding die wij van onze consultants vragen. Door positief-kritisch te zijn, door te vragen en mee te denken met onze klanten, bouwen wij bedrijfsapplicaties die daadwerkelijk leiden tot een efficiëntieverbetering, lagere kosten en een betere dienstverlening.’
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.