Infor stelt Wall Street-veteraan Jeff Laborde aan als CFO

Infor stelt Jeff Laborde aan als Chief Financial Officer. Laborde, die aan CEO Charles Phillips rapporteert, komt bij Infor in een periode waarin het bedrijf sterke groeit, met name op cloud-gebied. Het aantal cloud-applicaties nam in boekjaar 2015, dat afliep op 30 april 20151, in vergelijking met een jaar eerder toe met meer dan 300 procent.
“Na flinke investeringen in R&D om een reeks branchespecifieke suites in de cloud te kunnen bieden, stevent het bedrijf af op een periode van groei,” aldus Charles Phillips, CEO van Infor. “Met zijn uitgebreide achtergrond in technology finance is Jeff Laborde een perfecte kandidaat om ons te begeleiden in deze volgende fase in de evolutie van het bedrijf.”
Laborde bekleedde tot voor kort de positie van CFO bij SumTotal Systems, Inc., een leverancier van Human Capital Management (HCM) software. Voorafgaand aan SumTotal Systems was hij managing director bij Goldman, Sachs & Co. in de Technology, Media & Telecom Group. Daarvoor werkte hij onder andere bij Credit Suisse First Boston’s Technology Group, Arthur Andersen LLP’s Audit en Business Advisory Group. Hij behaalde zijn MBA aan de Wharton School of the University of Pennsylvania.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.