Vietnamese provider en Opera Software bieden onbeperkt toegang tot apps aan via abonnement

De Vietnamese telecomprovider Vinaphone lanceert samen met Opera Software een ‘all you can download’ abonnementsmodel voor apps. Gebruikers die een abonnement nemen bij de partijen kunnen onbeperkt apps downloaden via een speciale appwinkel.
Het ‘all you can download’ abonnementsmodel is onder andere beschikbaar via Vinaphone’s AppMarketDe abonnementen zijn beschikbaar voor de Opera Subscription Mobile Store, een speciale appwinkel die voor dit doeleinden is opgericht. In de appwinkel worden zowel apps als games aangeboden. Gebruikers kunnen voor iets meer dan 60 eurocent per week een abonnement afnemen en krijgen hierdoor onbeperkt toegang tot een reeks geselecteerde ‘premium’ apps.

Ondersteuning voor meerdere besturingssystemen

Opera Software biedt in enkele andere landen overigens al langer de mogelijkheid via abonnementen toegang tot apps af te nemen. De Opera Subscription Mobile Store werd eind 2014 gelanceerd en biedt ondersteuning voor de besturingssystemen Android, BlackBerry, Symbian en JavaOS. Apple’s iOS wordt dus niet ondersteund.
Gebruikers kunnen zich aanmelden voor een abonnement door simpelweg een SMS-bericht te sturen naar een speciaal telefoonnummer. Het is ook mogelijk online via Vinaphone’s AppMarket een abonnement af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.