Private investeerders bereiden biedingen voor op software ontwikkelaar Informatica Corporation

Verschillende private investeerders bereiden biedingen voor om Informatica Corporation over te nemen. Informatica is een ontwikkelaar van software gericht op grootzakelijke gebruikers.
Dit meldt Reuters op basis van bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van de bedrijven. Silver Lake Partners zou samen met Hellman & Friedman een definitief bod voorbereiden op Informatica. Naar verwachting wordt dit bod begin april bekend gemaakt.
Naast deze twee partijen zouden echter ook Advent International Corporation, Permira Advisors, Thoma Bravo en de private equity-afdeling van Canada Pension Plan Investment Board geïnteresseerd zijn in Informatica. De bronnen melden dat een aantal van deze partijen mogelijk gezamenlijk een tegenbod voorbereiden. Informatica heeft op dit moment een marktwaarde van 4,8 miljard dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.