Ontwikkelaars kunnen applicatiecomponenten delen en hergebruiken met Mendix Model Share

Mendix lanceert Mendix Model Share, een feature die rapid ontwikkelaars de mogelijkheid geeft volledig functionerende visuele applicatiemodellen te delen via het web. Dankzij Mendix Model Share kunnen applicatiecomponenten direct worden hergebruikt, waardoor rapid developers beter kunnen samenwerken en veel tijd besparen.
MendixModelgedreven ontwikkeling met behulp van visuele modellen levert grote voordelen op ten opzichte van traditionele programmeermethoden. Het blijft echter een uitdaging eenvoudig functionele applicatiecomponenten te delen en te hergebruiken, zoals programmeurs code ‘copy-pasten’. Met Mendix Model Share is dit wel mogelijk. Mendix Model Share maakt het delen en embedden van bestaande applicatiemodellen vergelijkbaar met het delen van video’s op YouTube, presentaties op SlideShare of code op Github.
Mendix Model Share is gratis beschikbaar in beta voor alle Mendix ontwikkelaars via de website van Mendix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.