BlackBerry legt focus meer op software

BlackBerry wil zich meer gaan richten op software voor zowel iOS, Android als Windows. Het bedrijf werkt aan drie softwarepakketen, die zowel los als in de bundel ‘BlackBerry Experience Suite’ te koop zullen zijn.
Dit heeft BlackBerry op zijn jaarlijkse conferentie op het Mobile World Congress bekend gemaakt. De BlackBerry Experience Suite bestaat uit drie pijlers: productiviteit, communicatie en security. Voor iedere pijler is een aparte suite ontworpen, met daarin apps die hierbij aansluiten. Zo bestaat de BlackBerry Productivity Suites uit onder andere BlackBerry Hub, BlackBerry Calendar, BlackBerry Contacts en Documents To Go.

Communicatie & security

De BlackBerry Communication Suite is juist gericht op communicatie en bevat tools als BlackBerry Messenger (BBM), WorkLife for BlackBerry, BBM Meetings, BBM Protected en SecuSUITE for BlackBerry. De BlackBerry Security Suite bevat apps als BlackBerry Enterprise Security 12, VPN Authentification, Secure Work Spaces en Enterprise Identity by BlackBerry.
Het is niet bekend wanneer de BLackBerry Experience Suite te koop is.

One Response to BlackBerry legt focus meer op software

Mentions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.