Unisys lanceert Agile Business (AB) Suite 5.0

Unisys Corporation lanceert versie 5.0 van de Agile Business (AB) Suite application development software voor de MCP operating environment op Unisys ClearPath systems en voor Microsoft Windows platforms. De nieuwe release maakt het eenvoudiger voor programmeurs om zowel hybride AB Suite applicaties als mobiele, web en desktop applicaties te ontwikkelen voor cloudomgevingen en de fabric computing architectuur op ClearPath en Forward! by Unisys systemen.
Unisys lanceert Agile Business (AB) Suite 5.0Agile Business Suite Release 5.0 is een eerste stap in de uitbreiding van de ontwikkelingsmogelijkheden van open applicaties voor de fabric computing architectuur. De suite is voornamelijk gericht op klanten die op zoek zijn naar een transparante manier om applicaties geschreven met de voorloper Unisys Enterprise Application Environment (EAE) naar de fabric-omgeving te migreren.

Model Driven aanpak

De platform-onafhankelijke AB Suite maakt gebruik van een Model Driven aanpak van applicatieontwikkeling, waarmee programmeurs automatisch volledige applicaties kunnen genereren vanuit een aantal zakelijke specificaties. De suite gebruikt Microsoft Visual Studio voor applicatieontwikkeling en Team Foundation Server voor lifecycle-beheer, ALM.
De Unisys fabric-architectuur verhoogt de prestaties van bedrijfskritische applicaties. De fabric-architectuur gebruikt software voor processen die van oudsher worden uitgevoerd door hardware, waardoor de knelpunten in de dataoverdracht van conventionele netwerken worden vermeden en er een directe communicatie mogelijk wordt tussen ClearPath, Windows en Linux applicaties in verschillende delen van de fabric.

Iconen en wizards

AB Suite Release 5.0 is gericht op gebruiksgemak. De suite maakt onder andere gebruik van iconen en wizards om het ontwikkelen van applicaties te vereenvoudigen. Daarnaast bevat de suite allerlei veelgebruikte tools voor het ontwikkelen van gebruikersinterfaces voor bestaande AB Suite applicaties. Client Framework, een nieuwe functionaliteit voor AB Suite applicaties op Windows, zorgt ervoor dat developers verschillende technologieën kunnen gebruiken met AB Suite voor het ontwikkelen van applicatie front-ends voor verschillende soorten devices. Denk hierbij aan Windows Presentation Foundation (WPF), ASP.NET MVC en Windows Communication Foundation (WCF).
AB Suite Release 5.0 voor MCP en Windows is geïntegreerd met de Unisys ClearPath ePortal oplossing. Met deze oplossing kunnen ontwikkelaars bestaande zakelijke applicaties geschikt maken voor het web. Ook kunnen ontwikkelaar eigen interfaces ontwikkelen om het uitvoeren van transacties op Apple iPhones en iPads, Android apparaten, Windows Phones en BlackBerry’s te vereenvoudigen. De Hybrid Mobile Application Build Service functionaliteit van ClearPath ePortal 6.0 vereenvoudigt het bouwen van cloud-hosted hybride mobiele applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.