Mendix en HP integreren no-code RAD in HP Helion cloud-portfolio

Mendix en HP gaan een samenwerking aan. De bedrijven gaan het HP Helion cloud-portfolio uitbreiden met no-code Rapid Application Development (RAD) mogelijkheden van Mendix. Klanten en partners kunnen hierdoor op het HP Helion Development Platform snel multi-channel en schaalbare applicaties bouwen met een visuele ontwikkelaanpak en geïntegreerde one-click deployment.
No-code RAD van Mendix maakt de visualisatie, modelgedreven ontwikkeling, business process design, workflow en integratie van web services mogelijk. Dit is een aanvulling op runtimes gebaseerd op traditionele ontwikkeltalen, en de ontwikkel-, deployment en management features van het HP Helion Development platform. HP en Mendix stellen dat ontwikkelaars zakelijke oplossingen hierdoor zes keer sneller kunnen leveren dan via traditionele programmeermethodes.
Mendix is onderdeel van het HP Helion ecosysteem via het HP Helion Ready Program for Solution Providers. In deze samenwerking voegt Mendix visuele, modelgedreven applicatieontwikkel tools toe aan HP Helion Development Platform, een schaalbaar cloud applicatieplatform dat gebouwd is op de open standaarden van Cloud Foundry software en OpenStack technologie. De integratie van de Mendix-tools in HP Helion Development Platform stelt ontwikkelaars in staat sneller multi-channel bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, direct te implementeren en automatisch te schalen om de pieken in de vraag op te vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.