Workday helpt managers inzichten te verkrijgen in data

Workday, leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en finance, lanceert Workday Insight Applications. Dit is een reeks nieuwe applicaties die algoritmes genereren op basis van de nieuwste inzichten uit de datawetenschap en de principes van machine learning. Deze algoritmes ondersteunen klanten van Workday met concrete aanbevelingen, waardoor zij goed onderbouwde beslissingen met betrekking tot financiën en personeelsbeleid kunnen nemen.Elke Workday Insight Application is ontworpen met het oog op een specifiek bedrijfsscenario en levert nieuwe inzichten, harde voorspellingen en concrete aanbevolen acties op voor managers die knopen moeten doorhakken. Alle content wordt gepresenteerd in een omgeving die op elk mobiel apparaat is te raadplegen en aansluit op de overige softwaremodules van Workday.

Visie van Workday

De aankondiging van Workday Insight Applications past perfect binnen de bredere visie van Workday. Workday wil volgens deze visie slimmere technologie en specifieke applicaties inzetten om klanten meer toegevoegde waarde te leveren en te laten profiteren van het voordeel van één overkoepelend systeem dat draait in de cloud. Om dit te bereiken heeft Workday een zogeheten intelligente ‘information engine’ ontwikkeld: SYMAN. Binnen SYMAN worden alle functionaliteiten op het gebied van voorspellen, het doen van aanbevelingen op basis van algoritmes en het intelligent zoeken binnen de databases van Workday, gecombineerd aangeboden.
WorkDAY_InsightApps_RetentionRisk“Managers die op het punt staan om cruciale bedrijfsbeslissingen te nemen, hebben behoefte aan dezelfde ervaringen die consumenten inmiddels hebben opgedaan met consumentenapps. Deze applicaties zijn in staat gebleken om het surfgedrag van consumenten te begrijpen en daarop te anticiperen met relevante, gepersonaliseerde aanbevelingen, bijvoorbeeld welke boek je het beste kunt aanschaffen, welke film te bekijken, of welke snelweg je het best kunt kiezen”, aldus Aneel Bhusri, medeoprichter en CEO van Workday. “Met Workday Insight Applications brengen we diezelfde soort consumentenervaringen naar de werkvloer. Onze klanten profiteren zo van dezelfde eenvoudige en nauwkeurige adviezen die consumentenapps geven.”

Nieuwe generatie enterprise applicaties

“Op basis van big data en machine learning zal een hele nieuwe generatie enterprise applicaties ontstaan die de traditionele besluitvormingsprocessen binnen bedrijven en instellingen drastisch zullen verbeteren”, zegt R “Ray” Wang, oprichter en directievoorzitter van Constellation Research. “Het doel is om de ondernemingsresultaten verder te optimaliseren door op basis van patronen nieuwe inzichten te vergaren uit de berg aan data. Het eindresultaat is dat beslissers voortaan met behulp van een applicatie kunnen beschikken over betrouwbare voorspellingen en aanbevelingen waarop ze hun uiteindelijke beslissing baseren.”

One Response to Workday helpt managers inzichten te verkrijgen in data

  1. Guan schreef:

    Writing this post was the kick in the pants I needed to get some sopnpihg under way tonight my husband and I practically finished finding presents. Whew what a relief. Now, back to social giving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.